Servicii Clinica Recuperare Medicala AtleticoKinetic

Kinetoterapie

Kinetoterapia este o disciplina non-invaziva care te ajuta sa-ti dezvolti, sa-ti mentii si sa-ti refaci mobilitatea corporala maxima si functionarea fizica.

Kinetoterapia pediatrica se adreseaza copiilor incepand cu primele zile de viata pana la varsta de 18 ani. 

Terapie manuala ortopedica

Utilizează un plan de recuperare foarte specific, ce conține atât tehnici manuale cât și exerciții terapeutice.

Masaj terapeutic

Este o manipulare manuală a țesuturilor moi ale corpului într-un scop terapeutic.

Drenaj Limfatic

Este o tehnică manuală, ce presupune întinderi și torsiuni specifice la nivelul pielii ce facilitează deplasarea lichidului limfatic către ganglionii limfatici funcționali.

Electroterapie

Electroterapia își propune aplicarea curentului electric în scop terapeutic.

Terapie TECAR

Este o metodă terapeutică, dezvoltată în ultimii ani, și este folosită în refacerea musculară dar și în patologiile osteroarticulare.

Crioterapie

Crioterapia reprezintă folosirea unor aplicări reci pentru a scădea temperatura de la nivelul țesutului și astfel induce un răspuns phisiologic și terapeutic.

Elongatia vertebrală

Este o tehnică terapeutică în timpul căreia se realizează creșterea spațiului intervertebral.

KinesioTaping

Conceptul de bandajare neuromusculară reprezintă o metodă de terapie ce folosește benzi elastice subțiri confecționate din bumbac cu scopul de a trata diferitele afecțiuni ale sistemului muscular.

Hidrokinetoterapie

Mediul acvatic a fost utilizat în tratarea afecțiunilor sau infirmităților încă din cele mai vechi timpuri și în prezent este folosit cu succes în sprijinul activităților kinetoterapeutice.

Evaluare Podometrica Computerizata

Specialistii AtleticoKinetic efectueaza masuratori precise ce determina prezenta anumitor afectiuni specifice picioarelor, ce ar putea provoca tulburari ale staticii și biomecanicii corpului și posturii.

Homeopatie

AtleticoKinetic poate fi prima si singura etapa a unui tratament terapeutic sau medicinal.

Cum te poate ajuta clinica de recuperare medicala AtleticoKinetic?

Centrul de recuperare AtleticoKinetic poate oferi ajutor persoanelor care sufera de afectiuni osteoarticulare si muscoscheletale, precum dureri de spate, glezna, picior, genunchi, musculare, de umar, de cot, ale articulatiei pumnului si de sold. 

Toate acestea, precum si simptomele aferente de intensitate scazuta, pot fi tratate cu succes in clinica de recuperare medicala AtleticoKinetic.

In vederea realizarii  tratamentului,
punem la dispozitia clientilor nostri servicii cuprinzatoare, bazate pe tehnici si echipamente moderne, dar mai ales pe experienta specialistilor din echipa AtleticoKinetic.

Ce servicii iti poate oferi o clinica de recuperare medicala de top?

In centrul nostru de  recuperare, poti beneficia de urmatoarele tipuri de servicii:

 • Kinetoterapie – imbunatateste mobilitatea corporala din toate punctele de vedere si contribuie la functionarea fizica optima;
 • Kinetoterapie pedriatica – copiii cu varsta de pana la 18 ani pot beneficia de kinetoterapie pedriatica pentru as dezvolta mobilitatea, flexibilitatea si puterea corporala in perioada de crestere;
 • Terapie manuala ortopedica – implica mobilizarea articulara, manipularea articulara, tehnicile neurodinamice si stretchingul;
 • Masaj terapeutic – cu scop de recuperare medicala, acest tip de masaj reduce inflamatia, reface amplitudinea articulara, reface tesuturile moi la nivel local, amelioreaza simptomele declarate de pacient;
 • Drenaj limfatic – grabeste circulatia limfatica si dreneaza tesuturile, cu efecte pozitive asupra intregului organism;
 • Electroterapie – actioneaza prin impulsuri electrice usoare directionate catre o anumita zona a corpului. Poate avea efecte semnificative in cazul durerilor cronice;
 • Terapie TECAR – imbunatateste recuperarea, scade durerea, imbuntateste procesul de circulatie si grabeste procesul de cicatrizare;
 • Crioterapie – masaj cu gheata, imersie in apa cu gheata, comprese cu gel, vapori reci si utilizarea de aparate moderne de crioterapie;
 • Elongatie vertebrala – intr-un centru de recuperare medicala, elongatia vertebrala este folosita pentru a trata afectiuni precum deshidratari, hernii, protruzii;
 • KinesioTaping – kinoterapia este benefica in orice moment al vietii si prezinta beneficii semnificative daca un astfel de tratament este urmat in mod regulat;
 • Hidrokinetoterapie – ca si centru recuperare modern, AtleticoKinetic ofera pacientilor si terapia in apa. In lipsa contraindicatiilor majore, acest tip de terapie poate fi folosit in tratamentul afectiunilor de tip neurologic, musculo-scheletal, cardio-vascular, respiratorii, reumatice si multe altele.
 • Evaluare Podometrica Computerizata – specialistii AtleticoKinetic efectueaza masuratori precise ce determina prezenta anumitor afectiuni specifice picioarelor, ce ar putea provoca tulburari ale staticii și biomecanicii corpului și posturii.

De ce sa alegi centrul de recuperare medicala AtleticoKinetic?

Expertiza si tehnici de specialitate

Echipa AtleticoKinetic este formata din specialisti in domeniul terapiei care analizeaza cu atentie fiecare caz in parte pentru a determina tratamentul optim, ideal.

Departamente specializate

Acces la departamente specializate, concepute special pentru a eficientiza si imbunatati tratamentul anumitor afectiuni. AtleticoKinetic este un centru recuperare medicala ce ofera servicii complete, cuprinzatoare, insotite de echipamentele si cunostintele necesare pentru a trata majoritatea afectiunilor comune si nu numai.

Planificare si explicare tratament

Punem la dispozitia pacientilor orice tip de informatie de care acestia au nevoie pentru a intelege pe deplin tipul de terapie si tratament la care vor fi supusi. In clinica de recuperare medicala AtleticoKinetic nu exista experimental – ci doar verificat, studiat, testat si aprobat din punct de vedere medical.

Cateva intrebari pe care le-am primit
de la noii pacienti

Ar trebui sa apelezi la o clinica kinetoterapie de Bucuresti deoarece aceasta, prin tratamente moderne si cu ajutorul specialistilor, te poate ajuta sa-ti recapeti mobilitatea in anumite parti ale corpului – chiar daca prezinti simple simptome sau suferi de anumite afectiuni.
Clinica de ortopedie AtleticoKinetic te poate ajuta sa spui adio simptomelor afectiunilor sistemului osteoarticular – indiferent de varsta – prin tratamente moderne si eficiente.
Medicina sportiva se bazeaza pe aparatura medicala de ultima generatie si pe tratamente chirurgicale sau ortopedice, dupa caz.
Un centru de kinetoterapie poate trata de la cele mai comune la cele mai specifice afectiuni si dureri musculare si osoase – din cap pana in picioare.

Fa o programare

Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant al clinicii.

Daca ai o urgenta sau preferi sa suni, te rugam sa utilizezi numarul de telefon: