Contact: 0764878787 Str. Calusei nr. 9, sector 2

Elongatia vertebrală

Este o tehnică terapeutică în timpul căreia se realizează creșterea spațiului intervertebral.

Acest lucru determină reducerea compresiei la nivel intradiscal, astfel scăzând și presiunea de la nivelul structurilor anatomice adiacente precum sunt nervii, vasele de sânge, capsula articulară și ligamente. Este utilizată pentru ameliorarea durerii, creșterea amplitudinii articulare, îmbunătățirea abilităților funcționale și creșterea fluxului sanguin în zonă.

Aceasta tehnică de tratament este nedureroasă și poate fi realizată fie manual de către terapeut fie automat prin intermediul unui sistem de elongații. 

În cazul sistemului de elongații kinetoterapeutul va poziționa pacietul pe masă, într-o poziție cât mai comfortabilă și pe toată durata terapiei el va fi supravegheat. În cazul apariției unui discomfort sau al durerii, tratamentul poate fi oprit de către pacient prin intermediul unui buton de de siguranță.

Îndicații în afecțiunilor coloanei vertebrale precum:

  • Modificărilor degenerative apărute la nivelul discului intervertebral: protuzii, hernii, deshidratari.
  • Lombosciaticii
  • Sindromului fațetar
  • Stenoza de canal vertebral

Această pagină este destinată exclusiv utilizării cu caracter informativ și nu conține recomandări medicale. Vă rugăm să sunați la cabinetul nostru pentru a programa o consultație.

Fa o programare

Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant al clinicii.

Daca ai o urgenta sau preferi sa suni,
te rugam sa utilizezi numarul de telefon:

11 + 2 =

Recenziile pacientilor nostri