Podometrie

In cadrul clinicii noastre de recuperare avem si un departament specializat pe toate problemele piciorului, astfel specialistii nostri pot oferi ajutor in diagnosticul si tratamentul tuturor  afectiunilor piciorului.

Prin intermediul aparaturii de ultima generatie pe care o folosim putem realiza o analiza plantara computerizata care sa puna in evidenta orice afectiune a piciorului si aparatului locomotor. Pentru aceasta analiza plantara folosim o placa ce prezinta o multitudine de senzori care reusesc sa analizeze deficientele piciorului atat in static cat si in mers. Prin intermediul analizei plantare, dar si a aparaturii de ultima generatie folosita avem o serie de avantaje:

  • Identificarea corecta a punctelor de maxima presiune la nivelul piciorului;
  • Obtinerea unor informatii importante despre presiune, contactul cu solul al piciorului, centrul de greutate;
  • Realizarea unor talonete specializate pe baza informatiilor obtinute.

Talonetele personalizate

Aceste talonete se diferentiaza de talonetele de pe piata prin faptul ca sunt facute special  pentru fiecare pacient, in functie de problema pe care o prezinta. Ele sunt realizate de o echipa de specialist in ortopedie, neurologie si biomecanica a aparatului locomotor. Materialul din care sunt confectionate este unul placut, oferind astfel un plus de confort. Acest tip de talonete se adreseaza adultilor, sportivilor de performanta, dar si copiilor mai mari de 4 ani.

Talonetele personalizate sunt indicate in:

  • Picior plat valg;
  • Picior cav;
  • Picior diabetic;
  • Deformari ale coloanei vertebrale: scolioza, cifoza;
  • Bataturi;
  • Sport de performanta;
  • Deformari la nivelul genunchiului: genul varul sau valgum.

Fa o programare

Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant al clinicii.

Daca ai o urgenta sau preferi sa suni, te rugam sa utilizezi numarul de telefon:

Recenziile pacientilor nostri

Sohan Victor
Sohan Victor
2022-09-22
Dacă vreți să fiți pe picioarele voastre...nu ocoliți AtleticoKinetic
Nicolae Munteanu
Nicolae Munteanu
2022-09-20
I reallly recommend this place to anyone who needs Kinetotherapy or Physiotherapy services. I needed 10 sessions of each, and after each visit I found only friendly, young and knowledgeable staff that was always ready to help and answer all questions I had. I hope I won't ever need medical services again (afterall I can't say I want to have health issues :)) ), but if I ever do, I'm coming back here
Cristina Caciulan
Cristina Caciulan
2022-09-13
O echipa profesionista, plini de dăruire și foarte săritori în a ajuta. Va mulțumim pentru tot!
nfane
nfane
2022-09-12
Recomand!! Cea mai faina echipa si profi de specialisti! Datorita lor am reusit mult mai repede sa ma recuperez dupa o dubla fractura antebrat stang. Multumesc Andrei Radulescu si Ionut!
Paraschiv Teodora
Paraschiv Teodora
2022-09-11
O echipă minunată cu o pregătire corespunzătoare ( în continuă dezvoltare), prietenoasă, dedicată, plină de energie și spor și nu în ultimul rând profesionistă. Merg la AtleticoKinetic cât de des pot, atât pentru recuperare cât și pentru relaxare și bunădispoziție. Mulțumiri speciale întregii echipe și lui Ionuț Patenteu, care face ca tot ce se întâmplă în cadrul centrului să fie posibil! AtleticoKinetic👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Gratiela Surdu
Gratiela Surdu
2022-06-14
Astăzi, am încheiat ședințele de fizioterapie la aceasta clinica. Sunt profesioniști, te ajuta sa te faci bine, au o mare grija de pacienți. Recomand cu căldură aceasta clinica, cu angajați bine pregătiți și amabili, foarte corecți și punctuali. Ii dau 5 stele și, dacă voi mai avea nevoie de fizioterapie, la aceasta clinica voi merge. Mult succes în continuare!