Contact: 0764878787 Str. Calusei nr. 9, sector 2

Hidrokinetoterapie

Mediul acvatic a fost utilizat în tratarea afecțiunilor sau infirmităților încă din cele mai vechi timpuri și în prezent este folosit cu succes în sprijinul activităților kinetoterapeutice.

Hidrokinetoterapia poate fi utilizată cu succes atât în cazul afecțiunilor aflate în stadiu acut cât și cronic. Permite o începere timpurie a  programului de recuperare datorită descărcarii greutății corporale ce permite realizarea exercițiilor în siguranță cât și folosirea ca mijloc asociat al kinetoterapiei în toate fazele de recuperare.Pentru obținerea unei eficiențe maxime, ideal ar fi ca programul kinetic să includă atât mișcări realizate pe uscat cât și în apă.

Deoarece nu prezintă contraindicații majore această terapie este utilizată cu succes în afecțiunile:  musculo-scheletale, neurologice, cardio-vasculare, respiratorii, pediatrice, reumatice, etc.

Această pagină este destinată exclusiv utilizării cu caracter informativ și nu conține recomandări medicale. Vă rugăm să sunați la cabinetul nostru pentru a programa o consultație.

Fa o programare

Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant al clinicii.

Daca ai o urgenta sau preferi sa suni,
te rugam sa utilizezi numarul de telefon:

1 + 9 =

Recenziile pacientilor nostri