Homeopatie

Homeopatie in Bucuresti – descopera clinica Atleticokinetic!

AtleticoKinetic poate fi prima si singura etapa a unui tratament terapeutic sau medicinal. Asadar, pentru a putea oferi servicii de calitate superioara cat mai multor persoane, includem in oferta noastra si servicii de homeopatie, extinzand astfel o gama deja cuprinzatoare – kinetoterapie, crioterapie, electroterapie, hidrokinetoterapie si multe altele.

Homeopatia, desi o forma de medicina complementara, este o solutie de tratament la care apeleaza peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume. Iata cateva informatii esentiale despre homeopatie – clinica Atleticokinetic iti este alaturi!

Ce este homeopatia?

Homeopatia este o terapie medicala bazata pe principiul similitudinii, elaborata la sfarsitul secolului al XVIII-lea de catre medicul german Samuel Hahnemann. Conform acestui principiu, o substanta care produce anumite simptome la o persoana sanatoasa poate vindeca simptome similare la o persoana bolnava.

Medicamentele homeopatice se prepara din substante naturale de origine vegetala, minerala sau animala, diluate si dinamizate. Pot fi prescrise singure, alaturi de alte medicamente sau complementar cu alte terapii. Ele sunt administrate sub formă de granule, globule, picaturi, tablete sau creme.
Homeopatia pune accent pe tratarea organismului ca un intreg, stimuleaza, initiaza sau moduleaza o reactie adaptativ.
Pentru a prescrie tratamentul potrivit fiecarui pacient, medicul homeopat va lua in considerare posibilitatea de reactie a organismului, prezenta unei suferinte reversibile, existenta unei substante care sa poata declansa o reactie salutara la un bolnav.

Cui i se adreseaza remediile homeopate?

In general, remediile homeopatice pot fi utilizate de orice persoana – copii, adulti, varstnici si chiar in situatii mai specifice, precum prezenta unei sarcini sau anumitor afectiuni. Pe de alta parte, medicamentele homeopatice sunt adresate pacientilor care dezvolta alergii in urma consumului anumitor medicamente, care nu pot consuma medicamente obisnuite sau care prezinta un risc ridicat de dezvoltare a dependentei de medicamente (sau vor sa previna acest lucru complet).

Tratamentul homeopatic, administrat sub forma de remedii sau granule homeopate, poate fi utilizat pentru afectiuni acute, precum si cronice, fiind o solutie optima, cu un efect rapid si cu ameliorare vizibila a simptomelor dupa administrarea remediilor.

Ce afectiuni de sanatate poate trata homeopatia?

Inainte de a utiliza medicamente homeopatice, este important să fii consultat de un medic homeopat. Medicul va evalua starea de sanatate, va recomanda tratamentul si va urmari evolutia.

Homeopatia poate fi benefica pentru o serie de patologii:

  • Afectiuni acute: viroze respiratorii, gripa, tuse, dureri in gat, alergii, dureri menstruale, colici la sugari, diaree.
  • Afectiuni cronice: Anxietate, depresie, artroza, dureri de cap, migrene, insomnie, probleme digestive, afectiuni ale pielii.
  • Alte probleme: Dureri musculare si articulare, leziuni cutanate, infectii, oboseala, probleme de concentrare.

Cum te ajuta un doctor homeopat din Bucuresti? Beneficiile unui tratament homeopat

Cand ai parte de atentia unui doctor homeopat in clinica noastra din Bucuresti, vei experimenta urmatoarele beneficii:

  • Schema de tratament homeopat 100% personalizata, in functie de preferintele si caracteristicile individuale ale pacientului – sunt luate in vedere toate simptomele unui pacient, chiar si atunci cand acestea sunt de natura emotionala;
  • Medicamentele homeopatice sunt naturale de origine vegetala, minerala sau animala si nu produc efecte secundare negative;
  • Tratament eficient pentru o serie larga de afectiuni (viroze respiratorii, gripa, tuse, dureri in gat, alergii, dureri menstruale, colici la sugari, diaree, anxietate, depresie, artroza, dureri de cap, migrene, insomnie, probleme digestive, afectiuni ale pielii, dureri musculare si articulare, leziuni cutanate, infectii, oboseala, probleme de concentrare);
  • Ajutor in gestionarea durerii – cele mai multe persoane apeleaza la homeopatie pentru a putea gestiona mai bine durerea provocata de anumite afectiuni sau boli, durere care ar putea fi ameliorata doar prin intermediul interventiilor chirurgicale, de exemplu. Tratamentul homeopat este ideal in aceasta situatie deoarece este o solutie de tratament non-invaziva.

Contraindicatii tratament homeopat – cand nu poti apela la homeopatie?

Atunci cand urmezi sau vrei sa urmezi un tratament homeopat, trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri – anumite substante nu trebuie consumate in timpul tratamentului. Astfel, un doctor homeopat iti va spune ca nu poti consuma sucuri carbogazoase, cafea, ceai, menta sau otet in timpul unui tratament homeopat.

Tipuri de tratament homeopat – la ce te poti astepta?

In general, medicamentele homeopatice au forma de granule care sunt administrate sublingual (sub limba pacientului). Totusi, granulele nu sunt singurul tip de medicament homeopat – in functie de tipul de tratament sau de afectiune, poti intalni si unguente, picaturi, geluri, creme sau medicamente sub forma de tablete. Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca aceeasi afectiune poate fi tratata cu ajutorul diferitor tipuri de tratamente. Dupa cum am mentionat, se au in vedere toate caracteristicile individului, nu doar afectiunea si simptomele acestuia. Clinica Atleticokinetic iti poate oferi o schema de tratament homeopat completa pentru a putea depasi anumite simptome sau afectiuni intr-un mod rapid si eficient avand un tratament individualizat. Pe langa servicii exceptionale de homeopatie in Bucuresti, iti punem la dispozitie o suita completa de tratamente si terapii, pentru o gama variata de afectiuni, dureri si conditii. Contacteaza expertii Atleticokinetic chiar acum pentru a afla ce tip de tratament ti se potriveste – homeopatie, kinetoterapie, electroterapie si nu numai!

Fa o programare

Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp de un reprezentant al clinicii.

Daca ai o urgenta sau preferi sa suni, te rugam sa utilizezi numarul de telefon:

Recenziile pacientilor nostri

Sohan Victor
Sohan Victor
2022-09-22
Dacă vreți să fiți pe picioarele voastre...nu ocoliți AtleticoKinetic
Nicolae Munteanu
Nicolae Munteanu
2022-09-20
I reallly recommend this place to anyone who needs Kinetotherapy or Physiotherapy services. I needed 10 sessions of each, and after each visit I found only friendly, young and knowledgeable staff that was always ready to help and answer all questions I had. I hope I won't ever need medical services again (afterall I can't say I want to have health issues :)) ), but if I ever do, I'm coming back here
Cristina Caciulan
Cristina Caciulan
2022-09-13
O echipa profesionista, plini de dăruire și foarte săritori în a ajuta. Va mulțumim pentru tot!
nfane
nfane
2022-09-12
Recomand!! Cea mai faina echipa si profi de specialisti! Datorita lor am reusit mult mai repede sa ma recuperez dupa o dubla fractura antebrat stang. Multumesc Andrei Radulescu si Ionut!
Paraschiv Teodora
Paraschiv Teodora
2022-09-11
O echipă minunată cu o pregătire corespunzătoare ( în continuă dezvoltare), prietenoasă, dedicată, plină de energie și spor și nu în ultimul rând profesionistă. Merg la AtleticoKinetic cât de des pot, atât pentru recuperare cât și pentru relaxare și bunădispoziție. Mulțumiri speciale întregii echipe și lui Ionuț Patenteu, care face ca tot ce se întâmplă în cadrul centrului să fie posibil! AtleticoKinetic👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Gratiela Surdu
Gratiela Surdu
2022-06-14
Astăzi, am încheiat ședințele de fizioterapie la aceasta clinica. Sunt profesioniști, te ajuta sa te faci bine, au o mare grija de pacienți. Recomand cu căldură aceasta clinica, cu angajați bine pregătiți și amabili, foarte corecți și punctuali. Ii dau 5 stele și, dacă voi mai avea nevoie de fizioterapie, la aceasta clinica voi merge. Mult succes în continuare!